Petra van der Kooi | Regio Rotterdam | T 06 40 121 121 | E coach@ki-kracht.com

Referenties en feedback

 

REFERENTIES;

Liesbeth de Boer, Directeur-eigenaar De Jonge Krijger - projectbureau voor jongeren, werk en scholing ~ Ik heb Petra leren kennen als een professionele vakvrouw die een enorme dosis enthousiasme en passie voor haar werk combineert met inzicht in en aandacht voor de ander. Zij is een inspirerend persoon die veel hecht aan gemeenschappelijke waardes en individuele talent ontwikkeling. Zij is een ondernemende en creatieve geest die zich inzet om haar omgeving beter en mooier te maken. Dit alles maakt haar een topper in haar vakgebied! 

 

Anne Kooiman, Docent onderzoeker Urban Education, kern docent Pedagogiek at Hogeschool Rotterdam ~ Petra heeft tijdens het project GOAL! laten zien dat zij op overtuigende wijze, door gebruik maken van haar expertise en enthousiasme, een belangrijke schakel is tussen wat er nodig is bij sportverenigingen en bij (aankomend) jeugdprofessionals. Om het pedagogisch klimaat op sportverengingen te verbeteren, heeft zij in samenwerking met de hogeschool Rotterdam en sportverengingen in het veld, een programma train-de -trainer ontwikkeld waarbij sportbegeleiders op een laagdrempelige en methodische wijze leren hoe zij kunnen werken aan een veilig en gezond sportklimaat.   

 

Donald Hadden,  Independent Writing and Editing Professional ~Petra’s ability to inspire and motivate people, both children and adults, demonstrates that she is a gifted and talented teacher, instructor and leader. She brings out the very best in people in a way very few others can. She was my instructor (karate) for several years, and we also worked together. In both cases, I can highly recommend Petra’s work. 

 

Alexandra Paulina, Manager Assignment Services at Ernst & Young Belasting Adviseurs LLP ~ Petra has a very high understanding of your needs and translate your needs into action where applicable. She translated the knowledge in such a understandable and clear way. And enable a room full of woman to feel confident enough to stand their ground is pretty challenging but it comes natural to Petra. 

 

Henny Bakker, Project ontwikkelaar bij Gemeente Rotterdam Ontwikkelingsbedrijf ~ In de functie van Sportpedagogisch adviseur heb ik Petra ervaren als een ter zake kundige collega die haar werkzaamheden op een integere en professionele wijze ten uitvoer brengt. Ik ervaar het als bijzonder prettig dat Petra veel van haar positieve energie en kennis met je wil delen, altijd een luisterend oor heeft en coachende rol op zich neemt om projecten op een professionele wijze vorm te geven. Petra werkt met haar zakelijke partners altijd vanuit hun belangen en weet ze actief aan te sporen op de juiste verbeterpunten en/of  te ondernemen acties. Zij komt haar afspraken altijd na, het is prettige samen werken met Petra. 

 

Bernadette Meulens, Trainer en coach bij Social Work ~ Samenwerking met Petra is bijzonder geweest, wij hadden geen lesplan nodig, alleen maar 2 woorden hoe het met de groep stond en de training werd hierop aangepast. Petra is flexibel en betrokken. Daarnaast is ze eerlijk en direct in haar aanpak. De deelnemers hebben mede dankzij haar grote stappen gemaakt in hun bewustwordingsproces.  

 

 

FEEDBACK VAN EEN GECOACHTE ONDERNEMER;

Naam: E.

Soort bedrijf: Nat wasserij

Wat was je hulpvraag? Beter leiding geven aan personeel. Ben volgens hen vaak niet duidelijk genoeg. Meeste werknemers doen wat ik zeg en wat ik  van ze verlang maar niet iedereen. Zodra het niet gaat zoals ik wil pak ik het vaak zelf op maar krijg hierdoor steeds meer werk erbij. Tevens krijg ik geen grip op 1 bepaald personeel lid, wat me enorm veel frustratie oplevert.

Hoe heb je de coachsessies ervaren? Is absoluut leerzaam hoewel het ook confronterend is wat niet altijd meevalt. Is vooral de dagen erna dat je erover blijft nadenken, het toepast en dan pas het kwartje valt.

Hoe beoordeel  je - of wat vond je van - de schriftelijke ondersteuning die je na elke coachsessie hebt ontvangen? Genoeg feedback op mijn vragen gehad. Zijn alleen zo veel vragen dat ik kan gevoelsmatig wil blijven mailen. Maar zijn ook dingen die ik op moet pakken en zelf mee aan de slag moet.

Heeft het coaching traject jou opgeleverd wat je er van verwacht had? Is eigenlijk meer als ik er van verwacht had. Ik hoor nu al van personeel dat mijn benadering naar hen toe duidelijker is en ze beter begrijpen wat ik van ze verlang. Ook een confronterend gesprek naar een  slecht functionerend personeelslid is goed verlopen. Zulke gesprekken ging ik nooit aan of liet het aan andere over. Maar als je dit soort gesprekken ook aangaat voel je dat je meer grip op de zaak krijgt en geeft je ook een beter gevoel, je voelt je meer leider. Soms moeten er knopen doorgehakt worden, doet even pijn maar daarna wordt het beter als voorheen!

Graag jouw mening over mijn persoonlijke benadering en manier van coaching en ondersteuning. Heb geen ervaring met coaching dus ook geen vergelijking. Wel is het zo dat ik me op mijn gemak voelde waardoor ook alles bespreekbaar was. Ben open geweest naar jou wat kwetsbaar aan voelt maar dit zonder later spijt te krijgen van besproken zaken. Dat ik blokkeer in onder andere in een confronterend gesprek is wel verbetert en ik weet de regie te houden maar is nog steeds geen feest. Geen kritiek naar jou toe maar meer een punt om verder aan te werken. Ben echt 100% blij coaching te hebben gehad en jou als coach te hebben gekregen. Ben er denk ik een betere leider door geworden en dit is ook belangrijk voor mij, als mensen verantwoordelijkheid krijgen en nemen voor hun werk hoef je niet alles zelf te doen of te controleren.