Petra van der Kooi | Regio Rotterdam | T 06 40 121 121 | E coach@ki-kracht.com

Kracht achter ki

 

Geïnspireerd door mijn passie.....

Aangenaam kennis te maken; mijn naam is Petra van der Kooi ik ben de drijvende kracht en inspirator achter Ki-Kracht. Geïnspireerd door mijn eigen (leerzame) levenspad, mijn passie voor de krijgskunst en mijn dienstbaarheid voor mens en maatschappij is Ki-Kracht tot stand gekomen. Ik onderscheid mijzelf van menig ander door dat ik werk vanuit mijn kernkwaliteiten. Door mijn heldere, zuivere en objectieve manier van kijken en mijn heldere vermogens weet ik vrijwel direct waar de blokkades, belemmerende (oude) overtuigingen en weerstand of knelpunten van anderen zich bevinden.  Mijn sterk intuïtief weten en heldere- vermogens  stellen mij  instaat om achter het “probleem” te kijken. Daar waar de uiting van het “probleem” zichtbaar wordt,  ligt heel vaak niet de kern/ angel  van het “probleem” 

 

Mijn Kernkwaliteiten zijn: Eerlijk, Oprecht, Zuiver, Rechtvaardig, Betrouwbaar,  Heldere vermogens - Healer/ lichtwerker -  Hoog sensitief

Mijn talenten: Daadkrachtig, Objectief, Een enorm aanpassingsvermogen en inlevingsvermogen, Gedisciplineerd.

Een aantal van mijn kwaliteiten van zijn: Hoofdzaken van bijzaken weten te scheiden,  kern van het probleem herkennen, overzien van complexe situaties, objectief, analytisch, kern kwaliteiten competenties en potentiëlen van anderen herkennen en inzichtelijk maken,  anderen motiveren en stimuleren, bewust en inzichtelijk maken van belemmerende blokkades.

Eigenschappen die mijn persoonlijkheid het beste omschrijven: Integer, respectvol, loyaal, positief, flexibel, evenwichtig, gedisciplineerd en ik beschik over een enorme dosis doorzettingsvermogen.

Mijn expertises zijn: Professionaliseren van professionals – Ondernemers- en Management coaching - Empowerment trainer – Teamanalist en teamtrainer  –  Interim binnen zorg, onderwijs en bedrijfsleven  – Sport pedagogisch docent  –  Train de Trainer – Karate, Budo en vechtsport docent/ Sensei – Lichtwerker & healer. 

Steekwoorden die belangrijk zijn in mijn leven:  Verdieping en persoonlijke ontwikkeling, discipline, doorzettingsvermogen, volharding, liefdevolle ontmoetingen, waardevolle vriendschappen, respect en gelijkwaardigheid, oprechtheid eerlijkheid en zuiverheid, leven van uit hart en Ki.