Petra van der Kooi | Regio Rotterdam | T 06 40 121 121 | E coach@ki-kracht.com

Investering voor professionals en bedrijven

 

Kosten voor het "professionaliseren van professionals" en/ of persoonlijke coaching en coaching on the job bedraagt 110.- euro per uur. Voor een aaneensluitend dagdeel van 4 uur  wordt er 425.- euro in rekning gebracht. (Prijzen zijn excl BTW en km vergoeding) 

 

Professionele team coaching of een teamanalyse  bedraagt 190.- euro per uur of 570.- euro per dagdeel. (Voor een team dat uit meer dan 8 personen bestaat wordt er 25.- pp gedeclareerd)

 

De meerdaagse Empowerment trainingen worden op maat gemaakt. De kosten voor opmaat trainingen bedragen 190.- euro per uur.

 

De maatschappelijke project trajecten voor de verschillende doelgroepen zijn in te kopen door organisaties, instellingen, gemeentes en overheidsinstanties. In gezamenlijke afstemming wordt de duur en de inzet van het traject bepaalt.  

 

Ki-Kracht trainingen en projecten worden op maat gemaakt voor elke gewenste doelgroep, geheel afgestemd op wens en doel. Ki-Kracht kent daarin geen belemmeringen, dit geldt ook voor de locatie. Wij coachen en trainen door heel Nederland en zinskort ook in België.

 

Heb je interesse voor persoonlijke coaching, Empowerment training of een teamanalyse bel dan geheel vrijblijvend voor advies of een korte kennismaking/ intake. Want van belang is dat beide partijen zowel gecoachte als de coach er vertrouwen in hebben.