Petra van der Kooi | Regio Rotterdam | T 06 40 121 121 | E coach@ki-kracht.com

Op locatie

 

Coaching on the job is nog altijd de meest effectieve manier van coachen. Ik stap daarom in de “natuurlijke” werk omgeving van de gecoachte, zodat sfeer, houding en invloeden als bedrijfscultuur, team- en MT invloeden voor mij zichtbaar en voelbaar zijn. Op die manier is de hulpvraag, potentiele groei en ontwikkel mogelijkheden van de gecoachte voor mij gelijk zichtbaar. En kan vanuit daar het start punt bepaald worden.

 

Afhankelijk van de hulpvraag, startpunt en ontwikkelmogelijkheden/ bewustzijn zullen er meerdere ontmoetingen plaats vinden. Maar net zoals iedereen uniek is, is ook het coach traject uniek en is er vooraf geen tijdslimiet vast te stellen. Maar uit ervaring weet ik ondertussen dat er toch al gauw geïnvesteerd moet worden in zo’n 6x 2 uur.

 

Omdat mijn belang is dat een ieder zijn hoogte potentieel mag gaan behalen, rij ik daarvoor graag heel NL door. Dus het maakt niet uit of je nu in Rotterdam, Monnickendam, Biddinghuizen  of IJlst werkt ik kom je bezoeken in jouw vertrouwde omgeving.