Petra van der Kooi | Regio Rotterdam | T 06 40 121 121 | E coach@ki-kracht.com

Carriere coaching

 

Als professional heb je veel deskundigheid en expertise op jouw vakgebied ontwikkeld. Je doet je werk al jaren met veel toewijding en gedrevenheid. Maar door de jaren heen heb je wel zo je eigen (blinde) vlekken ontwikkeld en is route er langzaam in geslopen.

 

Of ben jij diegene die promotie heeft gemaakt en mag je leidinggeven aan een team professionals, maar kom je tot ontdekking dat wat jij dacht te veranderen binnen team of organisatie niet zo makkelijk blijkt te gaan, omdat de niet iedereen even verbonden zijn met….. ?  

 

Of wellicht heb jij de wens je (weer) meer op persoonlijk niveau verder te ontwikkelen en te groeien. Wil je terug kerende belemmerende patronen doorbreken, maar ben je niet instaat dit zelf aan het licht te brengen of om deze te transformeren. Of wil je verder groeien in je professionele rol maar staan persoonlijke situaties, eigen belemmeringen in de weg? Dan bied ik mijn hulp aan.

 

Tijdens het coachtraject zal er aandacht zijn voor jouw persoonlijke wensen en ontwikkelpunten. Maar weet dat de oorzaak nooit zit, daar waar het "probleem" tot uiting komt.

 

Een aantal voorbeelden die aan de orde Kunnen komen:

 

Door mijn doortastende, directe en objectieve manier van coachen help ik je onmiddellijk aan inzichten. En worden “oude” belemmerende overtuigingen en conditioneringen inzichtelijk gemaakt, met jouw persoonlijke inzet en discipline (met aanreikingen van mij) kunnen deze getransformeerd worden, zodat jij weer ten volste  jouw persoonlijke kwaliteiten kunt gaan inzetten en potentiëlen verder mogen ontwikkelen. 

 

"Waar jouw weerstand zit, daar zit gelijktijdig jouw grootste leerproces!"